// OM VIN PÅ FRANSK

Om Gregory

 

Jeg er født og oppvokst i Paris, med røtter i Bretagne nord-vest i Frankrike. I mitt hjemland er vin både kultur og fellesskap. Enten anledningen er en vennefest, en familiemiddag eller en jobbevent, samles vi over glasset. Det er denne vingleden jeg vil gjenskape med mine vinkurs. Her kan du hygge deg med gode venner eller kolleger - og samtidig lære mer om vin i en uformell setting. Målet er å hjelpe deg finne vin som du liker, og kanskje utfordre deg til å prøve noen nye smaker eller vin-land.

 

Jeg har mange års erfaring med vinkurs og vinsmakinger for ulike grupper, og har nivå 2-sertifisering fra Wine and Spirit Education Trust.

 

 

Hvorfor Vin på Fransk

 

Som franskmann og vin-entusiast ble jeg slått av hvor mange nordmenn som er nysgjerrige på vin. Noen ønsker vinanbefalinger til en bestemt rett, andre ønsker tips til lagring, eller ganske enkelt et alternativ til flasken de vanligvis de kjøper i tax-free’n. Mange som glad i vin, ville likevel aldri gått på kurs i et fancy lokale med hvite duker og sommellier i dress.

 

Slik ble Vin på Fransk til. Jeg holder kurs og vinsmakinger hjemme hos deg eller på din arbeidsplass og tilpasser opplegget til anledningen og nivået på deltakerne. Du stiller med lokalet og en gjeng trivelige folk -jeg ordner resten.